Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La celebració del dia contra el càncer de mama centra el missatge en la lluita constant

El 19 d’octubre és el dia mundial de la lluita contra el càncer de mama.

A Vilafranca, el grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit Ginesta va organitzar una celebració que estava prevista a la Plaça de la Vila, però la pluja va obligar a traslladar els actes al local dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. Allà, l’actriu Rosa Andreu va ser l’encarregada de llegir el manifest.

La supervivència de les dones diagnosticades de càncer de pit augmenta cada cop més i se situa en el 85%, gràcies en part a la personalització dels tractaments. Tot i així, cada any es detecten a Catalunya 4.600 casos nous de càncer de mama, una malaltia que causa la mort de 980 dones cada any.
Des de Ginesta, la seva presidenta Mónica Castillo remarca que la lluita contra el càncer de pit és una lluita constant.

El grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit Ginesta dedica molts dels seus esforços a organitzar activitats per al benestar i la salut de les dones que pateixen o han patit la malaltia.

La commemoració del dia mundial de la lluita contra el càncer de pit a Vilafranca ha comptat amb la mostra d’alguns tallers, com el de dansa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: