Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bon cap de setmana de la Jove de Vilafranca, amb la mirada posada en la propera temporada

Bon cap de setmana de la Jove de Vilafranca, amb la mirada posada en la propera temporada

Doblet aquest cap de setmana dels de la camisa blau cel que els ha permès fer la torre de 6, i repetir la seva millor actuació d’aquesta temporada

Balanç satisfactori per la Jove de Vilafranca en aquest cap de setmana que han fet doblet, descarregant la seva segona torre de 6 de la temporada i aspirant la propera temporada a fer un pas més.
Dissabte a la tarda, a Torredembarra, descarregaven la segona torre de 6 de la temporada, que van acompanyar del 3 de 6 i del 4 de 6. Diumenge, a Santa Coloma, repetien la seva millor actuació de la temporada, amb una nova torre de 6, acompanyada ara del 3 de 6 i del 3 de 6 amb agulla. Tots els castells van ser descarregats a la primera i mostrant una bona feina. Aquesta suficiència fa que la colla comenci a mirar reptes superiors de cara a la temporada vinent, com altres castells de 6 i mig com el 5 de 6 o el 3 de 6 per sota, el pilar de 5 que tenen gairebé apunt i els castells de 7 bàsics.
Aquestes han estat les darreres sortides previstes per aquesta temporada 2017. Tanmateix, la Jove no deixarà d’assajar, almenys fins al sopar Final de Temporada que celebrarà el dissabte 2 de desembre. Els assajos, durant el mes de novembre, seran els divendres a 2/4 de 10 del vespre a l’Escorxador. La canalla assaja al mateix lloc a 2/4 de 8.
La colla Jove anima a tothom que vulgui començar a fer castells a provar-ho als seus assajos d’hivern, on hi haurà temps de formar nova canalla i nous castellers, tot enfocant una temporada vinent que, un cop recuperat el funcionament normal de la colla, es planteja com a la temporada del retrobament amb els castells de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: