Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen portar a Tarragona el 3 de 10, i la torre de 8 i el 4 de 9 sense folre

Diumenge els Castellers de Vilafranca tenen una nova cita important, a Tarragona i amb motiu de l’actuació del primer diumenge de festes. Compatiran plaça amb Vella de Valls i Jove de Tarragona.

El cap de colla del Verds, Toni Bach, explicava que es tracta d’una actuació que engresca molt a la colla i on tenen moltes ganes de fer bons castells. En aquest sentit apuntava que volen aprofitar tota la feina feta de cara a Sant Fèlix per continuar portant bons castells a plaça, en aquest cas a Tarragona. La proposta passa per 3 de 10 amb folre i manilles i torre de 8 sense folre, que van ser les dues primeres rondes per Festa Major, i continuar amb el 4 de 9 sense folre que porten tot l’any treballant.
Des de la colla es demana la implicació de tothom en l’assaig de divendres per tal de poder fer les proves d’aquests grans castells que es volen fer diumenge a Tarragona. El president del Castellers, Joan Badell, insistia en la importància de col·laborar en una diada tant destacada.
Badell agraïa el treball de tots els membres dels Verds en aquests dos darrers mesos, tot recordat que la colla ha fet 11 actuacions seguides descarregant al menys un castell de gamma extra.
L’assaig de divendres serà a partir de 2/4 de 10 de la nit a Cal Figarot, i els autocars sortiran puntualment diumenge a les 10 del matí de davant del local dels Verds per anar cap a Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: