Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds considerem molt greus i inadmissibles els fets que van tenir lloc ahir a Barcelona

Els Castellers de Vilafranca considerem molt greus i inadmissibles els fets que van tenir lloc ahir a Barcelona, en l’operació policial contra les institucions catalanes.

En un comunicat assenyalen que conscients del moment històric que estem vivint, defensen i es posicionen al costat del Govern, com sempre han fet.  Volen donar el seu suport a les entitats, institucions i  persones que treballen en benefici de la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Continuen dient que ahir el govern i la democràcia van estar atacats de manera incomprensible, i es va superar tot el que era previsible, suspenent fins i tot l’autonomia amb un demolidor cop d’estat que consideren intolerable.

Els Castellers de Vilafranca, per coherència amb el poble català i per respecte a les nostres institucions, van decidir suspendre l’assaig que tenien previst per ahir al vespre per tal que els castellers que ho desitgessin  poguessin de manera individual i lliure manifestar-se allà on els  complagués, sempre de manera pacífica i amb serenor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: