Diumenge, 18 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Som Sant Sadurní edita la segona edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava

Som Sant Sadurní edita la segona edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava

Es tracta d’un mapa presentat en 3 idiomes, català, castellà i anglès, que parla de cava, gastronomia, cultura i ‘shopping’.

Aquest projecte va néixer l’any passat fruit de la demanda per part d’algunes empreses de la vila amb l’objectiu de dirigir el trànsit del flux actual de visitants a Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l’experiència que té el turista de la seva estada a Sant Sadurní.
El desplegable augmenta de mida en aquesta segona edició per encabir-hi més informació. S’ofereix informació de les festes més destacades, i també s’ha inclòs informació complerta del Centre d’Interpretació del Cava amb horaris i petita descripció de la visita.
Com a novetats d’aquest any, s’ha reforçat el mapa d’ubicació de caves i espais visitables, edificis de la ruta modernista i altres edificis d’interès, així com botigues, restaurants i hotels, amb un segon mapa d’accessos que millorés la informació d’aquells visitants que accedeixen en cotxe o des de l’estació de tren. D’aquesta forma també hem pogut complementar el mapa amb una ruta verda entre vinyes cap el llac de Can Codorniu fins a Can Catassús.
El mapa compta amb el suport del departament de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, a més de la col·laboració de 26 empreses locals, entre caves, restaurants i comerços anunciants, 3 més que l’any anterior.
En total s’han editat novament 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila a partir del mes de setembre.

Enquesta

Trobo que la música de les rues de Carnaval és...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas

Penedès Televisió

19:00
Vijazz
Vijazz 2017 - Jazz, The Story
19:45
Carrers de Vilafranca
Avinguda de la Pelegrina

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: