Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Cugat Sesgarrigues celebrarà la Diada amb un espectacle de poesia i una caminada

Sant Cugat Sesgarrigues celebrarà la Diada amb un espectacle de poesia i una caminada

Dissabte al vespre s’oferirà un espectacle amb la paraula i la poesia com a protagonistes; i diumenge es farà la tradicional caminada a la Font del Cuscó.

En motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, demà dissabte 9 de setembre tindrà lloc l’espectacle: “HEM ESCOLLIT . Vinguts del que fórem, restem el que som”, a càrrec de Òscar Intente. Serà a les 8 del vespre a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues.
L’espectacle consta d’un recull de poemes amb reflexions dels nostres poetes sobre el seu país. Un espectacle on la paraula és l´única protagonista. El poder de la paraula nua, les veus de diferents poetes al llarg de diferents èpoques. Amb tot, no es tracta d´un recital, sinó d´una interpretació viscuda on els temes ens arriben d´una manera absolutament teatral, amb solemnitat, amb humor, amb ironia… Un exercici de virtuosisme actoral al servei de la poesia.
Òscar Intente és actor de teatre, televisió i cinema, els seus darrers treballs han estat a la sèrie de TV3 La Riera en el personatge de Santi.
Finalment, el diumenge 10 de setembre, un any més, tindrà lloc la caminada a la Font del Cuscó. Se sortirà a 2/4 de 9 del matí de la Plaça del Sindicat. Cal portar esmorzar i calçat còmode.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: