Dissabte, 23 de setembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Nou Institut de Vilafranca iniciarà el darrer curs amb mòduls prefabricats

Al Nou Institut de Vilafranca ho tenen gairebé tot a punt per iniciar el curs la setmana vinent, el 14 de setembre.

Serà la quarta promoció amb la incorporació de dos grups més de 1er d’ESO i amb l’arribada a 4rt d’ESO dels alumnes que hi van començar a estudiar ara fa quatre anys.

Com cada curs, han hagut d’ampliar les aules amb mòduls prefabricats i també incrementen la plantilla de professors. El director, Pere Serveto, apunta que estan a l’espera de la incorporació de dos professors més que haurien d’haver arribat l’1 de setembre.

Aquest estiu han hagut d’ampliar les aules amb més mòduls, arribant al límit d’ocupació de l’espai, just a tocar d’un s’està construint el nou edifici del centre.

Hi ha una planificació que s’està seguint al peu de la lletra. Les obres avancen al ritme previst i han d’estar finalitzades el mes de juny de l’any que ve, per satisfacció de professors i alumnes del centre.

Així està prevista la retirada dels mòduls on s’hauran estat fent classes els quatre primers cursos. En l’espai on hi ha actualment els mòduls és on s’ubicaran les noves pistes esportives. El nou edifici, d’uns 4.600 metres quadrats, tindrà tres plantes. A la planta baixa hi haurà la zona de tallers, despatxos i sala de professors. A la primera planta aules específiques, laboratori i biblioteca i a la segona les aules. També s’havia previst un espai de menjador, però com que el centre fa jornada intensiva el més provable és que s’acabi reconvertint en sala d’actes.

Comentaris

Enquesta

El referèndum d'autodeterminació el guanyarà…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diades castelleres
Diada de la Mercè - Barcelona
15:00
Via Mix
Música electrònica, amb Jordi Via i Joan Rubió
17:00
La batuta
Calidoscopi musical, amb Lucas Charnet

Penedès Televisió

11:30
L'entrevista
Protagonistes de la vida penedesenca, amb Josep M Soler
12:00
Diades castelleres
Diada de la Mercè - Barcelona
15:00
Coses de salut
Càncer de mama

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: