Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’Espai Muntanya de Sant Jaume acollirà el ressopó de tardor organitzat per Brave Coast

L’Espai Muntanya de Sant Jaume acollirà el ressopó de tardor organitzat per Brave Coast

El Ressopó és una iniciativa Brave Coast consolidada a l’estiu a Celrà, a la Costa Brava, com una de les cites de referència de l’estiu gironí des de fa 9 anys.

Encarada als amants del bo i millor del pop-rock independent fet a casa nostra, des de fa 7 anys celebra l’edició de tardor a Reus i enguany se suma a la proposta la capital de l’Alt Penedès. Un festival amb una mitjana d’un miler de persones anuals que arriba per primera vegada a Vilafranca i que ofereix una tapa/plat segons l’artista del dia i la seva procedència.
L’actuacions a Vilafranca es celebrarà el dissabte 23 de setembre a l’Espai Muntanya Sant Jaume a partir de les 7 de la tarda amb el taller Petits Tafaners. S’estrenarà la proposta “One Man Band”, on ensenyaran als nens com fer d’home-orquestra amb bateries, guitarres i veus. Després dels tallers, hi haurà unes proves de so a portes obertes per l’actuació de Max García Conover, on els nens també podran fer preguntes.
Tot seguit arrencaran els sopars i la tapa/plat de la zona de Portland, als EEUU, d’on és originaria Max García Conover. En acabar el sopar hi haurà l’actuació musical, en aquest cas de Max García Conover. És un cantautor internacional amb un dels directes més impressionants com a home-orquestra. Conover és un guitarrista d’infart amb molta presència. Amb una veu càlida i única, i lletres que expliquen històries literàries que fan reflexionar a la gent, tot guiant-se pels sentiments.
La vetllada acabarà amb l’equip de dj’s de Brave Coast.

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: