Dijous, 25 d'abril de 2024

El FC Vilafranca va perdre ahir el primer partit de lliga a casa amb el Figueres

El Vilafranca de futbol no ha començat gens bé la lliga. En les tres primeres jornades els d’Ivan Moreno només han sumat dos punts dels 9 en joc.

Per començar va empatar a casa i a fora, però aquest diumenge van perdre al municipal per 0 a 1 davant del Figueres.

A més va ser un partit poc distret. Per encetar el partit davant del conjunt de l’Empordà, una mitja volta de Victor Oribe la va aturar David Aroca.

A la recta final de la primera part no va fructificar una oportunitat del Vilafranca i en canvi els visitants es van avançar en el minut 44 en una acció del jugador del Figueras, Gil Muntadas i la col.laboració de Josep Díez.

A la segona part Aday Benítez va perdonar l’empat, i també hi va haver una ocasió d’Oribe que fregava el pal.

El resultat final, 0 a 1, suposava la primera derrota de la temporada.

Ara espera un calendari complicat. Aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda desplaçament al camp del Santboià. El dimecres, 13 de setembre, en jornada intersetmanal a les 8 del vespre Vilafranca-Santfeliuenc i el diumenge 17 de setembre a les 12 del migdia, desplaçament al camp de la Pobla de Mafumet.