Dilluns, 18 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les entitats vilafranquines donen el tret de sortida a l’11 de setembre amb l’ofrena floral

Les diferents entitats han portat flors a l’inici de la Rambla de la Girada en el que és per a molts d’ells una Diada història.

L’ANC, Òmnium Cultural, la Societat Coral Penedès, Comissions Obreres i l’Associació de Veïns de la Girada, juntament amb Esquerra Republicana, han fet l’ofrena aquest passat dilluns al matí al l’escultura de Lluís Companys. A Manel Pach, president de l’associació de veïns, li agrada tenir aquest espai de commemoració i homenatge al barri.

Les diferents entitats han portat flors a l’inici de la Rambla de la Girada en el que és per a molts d’ells una Diada història. La coordinadora de l’ANC de Vilafranca, Esther Güell, explicava que encarava la Diada amb molta il·lusió.

Al seu torn, el Jordi Parellada, president d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès, apuntava que els actes de la campanya de cara a l’1 d’octubre que començarà aquesta setmana vinent, volen ser fruit de la col·laboració entre les diverses entitats i grups polítics favorables al referèndum per tal d’acabar de convèncer a tothom.

Un cop acabat l’acte, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada va anar a fer una ofrena floral al davant del monument als represaliats durant la segona guerra mundial.

Enquesta

Seguexo les diades castelleres…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: