Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les entitats vilafranquines donen el tret de sortida a l’11 de setembre amb l’ofrena floral

Les diferents entitats han portat flors a l’inici de la Rambla de la Girada en el que és per a molts d’ells una Diada història.

L’ANC, Òmnium Cultural, la Societat Coral Penedès, Comissions Obreres i l’Associació de Veïns de la Girada, juntament amb Esquerra Republicana, han fet l’ofrena aquest passat dilluns al matí al l’escultura de Lluís Companys. A Manel Pach, president de l’associació de veïns, li agrada tenir aquest espai de commemoració i homenatge al barri.

Les diferents entitats han portat flors a l’inici de la Rambla de la Girada en el que és per a molts d’ells una Diada història. La coordinadora de l’ANC de Vilafranca, Esther Güell, explicava que encarava la Diada amb molta il·lusió.

Al seu torn, el Jordi Parellada, president d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès, apuntava que els actes de la campanya de cara a l’1 d’octubre que començarà aquesta setmana vinent, volen ser fruit de la col·laboració entre les diverses entitats i grups polítics favorables al referèndum per tal d’acabar de convèncer a tothom.

Un cop acabat l’acte, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada va anar a fer una ofrena floral al davant del monument als represaliats durant la segona guerra mundial.

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: