Dimecres, 21 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca actuarà aquest cap de setmana a la població aragonesa de Tauste

La Colla Jove de Vilafranca actuarà aquest cap de setmana a la població aragonesa de Tauste

La colla vilafranquina actuarà a les festes d’aquesta població propera a Zaragoza al costat dels Bordegassos de Vilanova.

La propera actuació que tindrà la colla Jove serà a les festes de la localitat de Tauste, a Saragossa, al costat dels Bordegassos de Vilanova. La colla hi farà una sortida de cap de setmana que inclourà cercavila i actuació castellera el dissabte a la tarda, nit al mateix poble de Tauste i el diumenge, al migdia, ja de tornada, parada a Saragossa per visitar-ne el centre. A Tauste es balla el “Dance de Tauste”, que incorpora petites construccions humanes, i des de fa diversos anys conviden colles castelleres a actuar a les seves festes.
La colla encara disposa de places per aquesta sortida obertes a tothom que vulgui fer pinya amb la colla i viure aquesta experiència aragonesa.
Les darreres actuacions de la colla de la camissa blau cel vilafranquina van ser a la capital de l’Alt Penedès en el marc de la marxa de torxes que es va fer el 10 de setembre; i posteriorment el dia 11 a Barcelona en els actes de celebració de la diada. La colla estava ubicada
al tram de l’Alt Penedès, el tram 304 a les confluències de Passeig de Gràcia amb Diputació, on també hi havia els Falcons i els Castellers de Vilafranca. La colla hi va fer dos pilars de 4 i petites construccions de 5
pisos netes i d’altres amb la canalla.
La Colla Jove de Vilafranca, fins el seu retorn a l’Escorxador, segueix fent els seus assajos al carrer. Aquest divendres dia 15 assajarà a la plaça Constitució, a partir de 2/4 de 10 del vespre.

Enquesta

Qui representa millor el nacionalisme espanyol és...

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: