Divendres, 22 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca actuarà aquest cap de setmana a la població aragonesa de Tauste

La Colla Jove de Vilafranca actuarà aquest cap de setmana a la població aragonesa de Tauste

La colla vilafranquina actuarà a les festes d’aquesta població propera a Zaragoza al costat dels Bordegassos de Vilanova.

La propera actuació que tindrà la colla Jove serà a les festes de la localitat de Tauste, a Saragossa, al costat dels Bordegassos de Vilanova. La colla hi farà una sortida de cap de setmana que inclourà cercavila i actuació castellera el dissabte a la tarda, nit al mateix poble de Tauste i el diumenge, al migdia, ja de tornada, parada a Saragossa per visitar-ne el centre. A Tauste es balla el “Dance de Tauste”, que incorpora petites construccions humanes, i des de fa diversos anys conviden colles castelleres a actuar a les seves festes.
La colla encara disposa de places per aquesta sortida obertes a tothom que vulgui fer pinya amb la colla i viure aquesta experiència aragonesa.
Les darreres actuacions de la colla de la camissa blau cel vilafranquina van ser a la capital de l’Alt Penedès en el marc de la marxa de torxes que es va fer el 10 de setembre; i posteriorment el dia 11 a Barcelona en els actes de celebració de la diada. La colla estava ubicada
al tram de l’Alt Penedès, el tram 304 a les confluències de Passeig de Gràcia amb Diputació, on també hi havia els Falcons i els Castellers de Vilafranca. La colla hi va fer dos pilars de 4 i petites construccions de 5
pisos netes i d’altres amb la canalla.
La Colla Jove de Vilafranca, fins el seu retorn a l’Escorxador, segueix fent els seus assajos al carrer. Aquest divendres dia 15 assajarà a la plaça Constitució, a partir de 2/4 de 10 del vespre.

Enquesta

Volem acollir refugiats…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

11:30
Retalls d'història
La batalla de l'Ordal, l'última defensa de Barcelona (1939)
11:45
Vilafranca opina
Postgrau interuniversitari Wine BS
12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: