Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Els carrers comercials de Sant Sadurní seran el punt neuràlgic de la campanya de la mobilitat

Els carrers comercials de Sant Sadurní seran el punt neuràlgic de la campanya de la mobilitat

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní i Som Sant Sadurní han presentat la 18a edició de la campanya “A la Vila en bicicleta”, vinculada a la Setmana de la Mobilitat.

La campanya es farà del 18 al 25 de setembre, enguany amb l’eslògan “Mobilitza’t per un aire més net”.
La campanya portarà per nom “Omplim el nostre poble de bicicletes”, i va dirigida al conjunt de la població. Té per objectiu modificar els hàbits de mobilitat de la ciutadania, per convèncer-la que les persones són, en última instància, el motor de canvi. Per això el que es pretén és omplir els carrers de bicicletes i crear una imatge positiva i propera d’aquest mitjà de transport, proposant un conjunt d’activitats centrades en premiar l’hàbit d’anar a comprar en bicicleta.
Com a novetat enguany l’acció es centrarà en dues accions paral·leles al llarg de tota la setmana i no en un jornada única com fins ara, amb l’objectiu d’unir mobilitat sostenible i compres.
D’una banda s’animarà la població perquè vagi a comprar en bicicleta i aconsegueixi completar un trencaclosques: es tracta de trobar les 3 peces als aparadors de les botigues i fer-se un “selfie” on es vegi la bicicleta i la peça del trencaclosques de l’aparador. El premi serà el sorteig de dues bicicletes entre els participants.
També es vol posar l’èmfasi en l’ús de la targeta client del 18 al 25 de setembre. Totes les compres fetes amb la targeta entraran automàticament en el sorteig de 3 bicicletes.

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: