Dimarts, 16 d'abril de 2024

El Vilafranca de futbol ha eliminat a l’Europa de la Copa Catalunya

S’enfrontarà dissabte amb el Terrassa a casa dels del Vallès.

Aquest dimecres el FC Vilafranca es desplaçava a Barcelona per jugar contra l’Europa, en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Va ser un partit intens en el que els del Penedès van fer més mèrits per endur-se la victòria, tot i que no va arribar fins a la tanda de penals. La primera part va ser de clar domini del FC Vilafranca, però la sort no va estar del seu cantó, i en una jugada fruit d’una errada pròpia els barcelonins es van avançar en el marcador, marcant l’1 a 0 en el minuts 16. L’entrenador del Vilafranca, Ivan Moreno, va fer força canvis a la segona part, incorporant jugadors frescos i l’equip va tornar a dominar el joc, arribant la recompensa en forma de gol al minut 63. Un gol d’Adai.

S’arribava al final amb empat i es va procedir a la tanda de penals. Se’n van haver de llençar fins avui i finalment el Vilafranca es va endur la victòria.

L’entrenador Ivan Moreno al final del partit es mostrava satisfet pel resultat, sobre tot per entendre que el seu equip s’ho havia merescut.

Amb els canvis, Ivan Moreno va poder veure sobre el terreny molts jugadors. Estava content per l’actitud, però assenyala que caldrà millorar molts aspectes tan d’equip com individuals.

L’entrenador del Vilafranca va fer jugar també el lateral dret David, que ha estat en prova i va confirmar que és a partir d’ara també un nou fitxatge del FC Vilafranca. El Vilafranca s’ha classificat per una eliminatòria de la Copa Catalunya i aquest dissabte hi tornarà ha haver partit. Jugarà contra el Terrassa, que va eliminar al Barça B. El sorteig ha estat de la mà dels egarencs, així que el partit es disputarà a Terrassa aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre i el podreu seguir en directe a Ràdio Vilafranca, amb locució d’Antoni Carbó.