Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pis més car de Vilafranca es troba al carrer Montserrat Roig, al barri del Poble Nou

En base a la anàlisis del preu de la vivenda a Vilafranca realizat pel portal, també és possible conèixer quins són els carrers amb un major valor del seu parc d’habitatges.

Segons l’actualizació del preu de la vivenda del mes de juny realitzada per Precioviviendas.com a partir de les dades de mercat de tots els habitatges  de la vila, el preu de la vivenda a Vilafranca ha pujat el  3,95% en el primer semestre de l’any. Precioviviendas.com es pionera en la valoració completa del parc immobiliari. En concret a Vilafranca s’estima que  els 17.035 habitatges que hi ha sumen un valor de mercat de 2.483 milions d’euros.

Entre els habitatges plurifamiliars, el preu més elevat el trobem al carrer Montserrat Roig del barri del Poble Nou amb un valor de 479.451 €.

En base a la anàlisis del preu de la vivenda a Vilafranca realizat pel portal, també és possible conèixer quins són els carrers amb un major  valor del seu parc d’habitatges.

Així el carrer Amàlia Soler, amb 579 habitatges, suma un valor total de 89.019.481 € i és el carrer de Vilafranca amb el valor més alt, seguit després per la Rambla de la Girada con un valor de 84.929.338 €.

Precioviviendas.com, es la única web del mercat que utilitza un sistema de càlcul del valor dels habitatges amb fiabilitat certificada, amb el sistema TasaValua, que des de gener de 2014 acredita la seva fiabilitat mitjançant  la certificació del Departament d’Estadística de la Facultat de Matemàtica de la Universitat Complutense de Madrid.

 

 

 

Comentaris

  1. No entro en la valoració que fan dels pisos en la web referenciada, però per suposat que es una valoració interessada, el preu esta sobrevalorat i qui tingui un alt poder adquisitiu i amb “efectiu” por trobat millors habitatges per aquest preu. Aquest carrer no deixa de ser una mica a les afores del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: