Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els PAU 15 i 18 ofertaran uns 250 habitatges nous a Vilafranca

Properament s’iniciaran dues promocions d’habitatges que poden donar sortida a les necessitats de gent jove a Vilafranca.

El primer Tinent d’Alcalde i coordinador d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, ha avançat que s’està treballant en la planificació i el desenvolupament urbanístic de dos plans que suposaran la construcció de uns 250 habitatges a Vilafranca.

Romero recorda que amb la crisi econòmica el sector privat va aturar en sec la construcció d’habitatges i això ha comportat amb el pas dels anys que els preus del lloguer tendeixen a l’alça. Ara sembla que la situació està canviant. Hi ha en marxa el desenvolupament de dos plans urbanístics dins de la ciutat construïda. Es tracta del PAU 15 i del PAU 18.

El PAU 15 és el polígon a l’entorn de l’edifici de Cal Berger.

En aquest cas el planejament està avançat i properament es podrà veure moviment a la zona. Amb l’increment de l’oferta d’habitatge per a gent jove .

Un altre operació, més petita, però prou significativa serà a la carretera de Sant Martí, al barri de les Clotes. A la zona de l’antiga discoteca Drac.

Tan en una com en l’altre, Romero ha explicat que el planejament està aprovat i s’estan tramitant els permisos perquè puguin començar les construccions.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: