Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noelia Molino ens presenta el seu primer disc amb cançons pròpies

La jove vilafranquina de 22 anys Noelia Molino juntament amb el seu pare Quim Molino, amb qui forma duet, ha estrenat el seu primer disc In My Head de cançons composades en la seva adolescència.

La Noelia i el seu pare tenen una connexió especial i és per això que treballen tan bé junts. La Noelia ens explicava com és aquesta feina en família.

 

Aquest duet va començar, tal com explica el Quim Molino, quan ell dirigia l’Essència de Gospel i la seva filla l’acompanyava.

 

Fa 6 mesos que van presentar el seu primer disc, In my Head, amb cançons composades per la Noelia durant la seva adolescència més dos temes cedits pel seu pare.

 

Estan molt satisfets per la bona acollida del públic. Actualment solen actuar a bars o fer concerts íntims fent els temes propis o versions de tot tipus i de tots els temps. La Noelia destacava la connexió amb el públic que es produeix en aquestes actuacions.

 

La Noelia acaba d’acabar la carrera i tot i que ara vol centrar-se en la feina de mestra de música assegura que està començant a composar noves cançons. La voluntat és, en un futur proper, poder gravar un nou disc en un estudi de gravació.

Comentaris

  1. Kim Molino

    Moltes gràcies per l’oportunitat i el bon tracte, com sempre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: