Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès està vivint un estiu sense incidents de seguretat remarcables

El sots cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès, Àlvar Piñol, explica que l’estiu és una època en la que acostumen a augmentar les bretolades incíviques.

A les nits hi ha gent que vol fer gresca i d’altres que han de descansar, i aquesta problemàtica es repeteix cada any.

Respecte als problemes de delinqüència, Piñol apunta que en general està sent un estiu tranquil. Malgrat tot recorda que cal tenir presents sempre les recomanacions que es fan per garantir la tranquil·litat i la seguretat, especialment en els domicilis, en època de vacances.

En aquest sentit es fan recomanacions per quan estem vivint dins l’habitatge i també recomanacions per quan marxem de vacances.

En tots dos casos i sempre que hi hagi possibilitat des dels mossos recomanen la instal·lació d’alarmes, caixa forta i l’elaboració d’un llistat de les coses de valor amb elements que les identifiquin.

Àlvar Piñol afegeix recomanacions per quan estem dins l’habitatge.

També recomana connectar l’alarma, en cas de tenir-la, i utilitzar subjeccions de finestres i portes interiors que donin a les terrasses.

D’altra banda també hi ha consells per quan marxem de vacances.

També es recomana no explicar per les xarxes socials que estem fora de vacances. D’altra banda, tenint en compte que l’Alt Penedès té més de 3.000 vivendes disseminades, per aquest tipus d’habitatge també es recomana la instal.lació de llums exteriors que s’encenen amb detectors de moviment.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: