Dilluns, 23 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos ofereix un programa d’acompanyament en la recerca de feina

Amb lema Pomociona’t, tu ets la teva millor estratègia, el Servei Local d’Ocupació dels Monjos inicia la sisena edició del projecte d’acompanyament a les persones en situació d’atur.

El programa està adreçat a les persones residents al municipi, que tinguin l’objectiu final d’incorporar-se al mercat laboral. Les persones participants aprendran a identificar oportunitats i posar en marxa el pla d’acció per assolir els seus objectius professionals, a partir de l’anàlisi de la seva situació laboral actual i amb diferents mètodes d’exploració.

El Promociona’t treballa a partir d’elements actius de motivació, reforçament de l’autoestima, orientació, anàlisi de l’ocupabilitat per competències i autoavaluació. El programa inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

El projecte és una iniciativa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a participar-hi cal inscriure’s del 4 al 15 de setembre, a l’Espai per a l’Emprenedoria dels Monjos.

 

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: