Dimecres, 16 d'agost de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos ofereix un programa d’acompanyament en la recerca de feina

Amb lema Pomociona’t, tu ets la teva millor estratègia, el Servei Local d’Ocupació dels Monjos inicia la sisena edició del projecte d’acompanyament a les persones en situació d’atur.

El programa està adreçat a les persones residents al municipi, que tinguin l’objectiu final d’incorporar-se al mercat laboral. Les persones participants aprendran a identificar oportunitats i posar en marxa el pla d’acció per assolir els seus objectius professionals, a partir de l’anàlisi de la seva situació laboral actual i amb diferents mètodes d’exploració.

El Promociona’t treballa a partir d’elements actius de motivació, reforçament de l’autoestima, orientació, anàlisi de l’ocupabilitat per competències i autoavaluació. El programa inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

El projecte és una iniciativa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a participar-hi cal inscriure’s del 4 al 15 de setembre, a l’Espai per a l’Emprenedoria dels Monjos.

 

Comentaris

Enquesta

Al turisme massiu convé…

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Sembla fàcil
Humor i entreteniment amb Pere Bolet
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
22:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
22:30
El reportatge
30 anys del SEFED

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: