Dilluns, 23 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Fundació Pinnae dóna suport financer a la Cooperativa Nou Verd per a la creació d’ocupació

La Fundació Pinnae dóna suport financer a la Cooperativa Nou Verd per a la creació d’ocupació

La Fundació Pinnae i el CET Nou Verd, han signat un nou acord de suport financer per a l’adquisició de nova maquinària i vehicles per al servei de neteja i manteniment de les zones verdes que gestiona

El qual s’inclou dins un projecte d’ocupació de persones amb discapacitat i amb especials dificultats. El finançament els permetrà adaptar el seu servei a les noves necessitats que requereix el contracte de serveis que presten a Vilafranca en matèria de neteja i manteniment de les zones verdes, elements vegetals viaris i parcs així com la poda d’arbrat i beneficiarà 55 persones.

Entre aquesta maquinària adquirida s’hi compten un tractor segadora desbrossadora, camions amb bolquet i furgonetes, trituradora de restes d’esporga, màquina elevadora, una arrabassadora de manillar, una màquina d’aigua d’alta pressió, camió cisterna i segadores. En aquest sentit, el CET Nou Verd, ja ha començat a incorporar part d’aquesta maquinària i vehicles en la seva flota que actualment treballa en aquest nou contracte de serveis a Vilafranca.

El suport rebut s’emmarca dintre del programa de finançament a projectes socials d’entitats del Tercer Sector que promou des del 2015 la Fundació Pinnae, un programa que situa aquesta fundació penedesenca com a partner i motor econòmic per al desenvolupament d’iniciatives de base social tant al Penedès com a altres zones de Catalunya.

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: