Dimecres, 16 d'agost de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu continua tenint presència a Vilafranca

La 27a edició del festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu tindrà una programació d’excepció amb Rai Castells Quintet, David Mengual Slow Quartet & Carme Canela o Juan de Diego Trio.

La plaça de la Vila de Gràcia torna a ser el nucli del festival, començant el 3 de setembre i recollint les actuacions de 8 grups durant els 4 diumenges del mes, amb dos concerts gratuïts consecutius a partir de les 12 del migdia.

Aquest any el festival amplia els concerts fora de Barcelona i a part dels concerts a Bigues i Riells i Vilafranca del Penedès, s’incorpora el Sunset Jazz Club de Girona i La Capsa de Música de Tarragona.

La programació de nit arrencarà el dissabte 16 de setembre a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca amb Ortiz & Barengui & Santana Trio, que ens traslladaran al seu peculiar univers fruit de la trobada de tres països, cultures i experiències diferents.

Finalment el festival L’Hora del Jazz tancarà la seva 27a edició al Jamboree Jazz Club el dimecres 27 de setembre amb Rai Castells Quintet, i la seva nova proposta centrada a projectar ritme, improvisació i melodia.

Comentaris

Enquesta

Al turisme massiu convé…

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Sembla fàcil
Humor i entreteniment amb Pere Bolet
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
22:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
22:30
El reportatge
30 anys del SEFED

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: