Diumenge, 20 de maig de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El dimecres de la setmana vinent començaran els assajos del Cor dels Goigs

Els Administradors del 2017, el Servei de Cultura de l’Ajuntament i l’equip de coordinació dels Goigs informen del calendari d’assajos del Cor dels Goigs de Sant Fèlix.

El primer assaig serà el dimecres vinent, 16 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, i consistirà en audicions de nous cantaires. El mateix dia i lloc, a dos quarts de nou hi haurà, assaig de les sopranos i contralts.

L’endemà , dijous, a dos quarts de nou del vespre, a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, assajaran tenors i baixos.

El divendres 18 d’agost, a dos quarts de nou, també a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, assajarà tot el cor.

La setmana següent, el dilluns 21 d’agost, a dos quarts de 10 de la nit, a la Basílica de Santa Maria, hi haurà l’assaig general de cor i orquestra.

Les persones que l’any passat ja van participar en el Cor dels Goigs i estan interessades a tornar-ho a fer enguany, s’han de presentar directament als assajos. Si hi ha persones interessades en incorporar-se al cor i no hi han participat mai fins ara, s’han d’adreçar a les audicions del proper dimecres, dia 16 d’agost, on es farà una petita prova.

Per a més informació, es pot trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 93 890 04 59, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça

Enquesta

La legislatura que ara comença durarà…

Programació

Ràdio Vilafranca

19:30
Fires de Maig
Tertúlia sobre economia i comerç. Amb Josep Maria Soler. En directe, des de l’estand de Fires

Penedès Televisió

16:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
16:30
Fires de Maig
Especial 1. Amb Sílvia Delgado i Goretti Martínez
17:30
Fires de Maig
Especial 2 - Amb Josep M Soler i Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: