Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa de Sant Fèlix ha superat les expectatives amb més de 250 inscrits

Aquest diumenge a les 10 del matí tenia lloc la cursa atlètica de Sant Fèlix organitzada pels Administradors de la FM conjuntament amb el Club Esportiu Penedès i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Enguany es va canviar d’horari, i per primera vegada la cursa es va fer al matí i no al vespre com es feia habitualment. La idea era recuperar la popularitat que any rere any s’havia anat perdent. Amb el canvi d’hora es pretenia que pogués participar-hi un gran nombre de persones, entre petits i grans, i al final es van superar els 250 inscrits, entre els que optaven per fer una sola volta al circuit i els que feien les dues voltes.

La distància del circuit era d’uns 1.500 metres i seguia el mateix recorregut que fa actualment la processó el dia de Sant Fèlix. Per tant, sortia de Santa Maria i recorria els carrers del centre de Vilafranca.

Per donar el tret de sortida els Xicots de Vilafranca alçaven un pilar de quatre i els administradors de la Festa major encenien cinc coets.

Al final els administradors repartien els premis als tres primers classificats en categoria femenina i masculina, tan del tram d’una sola volta com els guanyadors absoluts.

En categoria femenina la guanyadora va ser la Mariona Jaramillo, amb un temps de 12 minuts i 13 segons. És la quarta vegada que participa en aquesta competició que és sobretot festiva.

En la categoria masculina el guanyador va ser el vilafranquí Ibrahim Chakir, que milita a les files del Barça. És la segona vegada que fa la cursa i explica que va notar el canvi d’horari.

Les inscripcions a la Cursa de Sant Fèlix es feien una hora abans de l’inici presencialment a la plaça Jaume I i tenien un cost de 3€, a benefici de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: