Dimecres, 18 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Colla Jove va actuar dissabte passat a la tarda a la seva 7a. Diada Itinerant

Estracta d’una diada que va canviant cada any de plaça castellera.

Enguany, es va celebrar al Parc de Sant Julià, un espai on no hi és gens habitual veure-hi castells i que va deixar molt bones vibracions a la colla, malgrat la forta calor. Els acompanyaven en aquesta diada dues colles de 6, els Castellers de Tortosa i els Laietans de Gramenet.

Les colles van fer pilars d’inici, cadascuna d’elles un pilar de 4. A continuació, la Jove va engegar la diada amb un 3 de 6 que no va presentar cap dificultat. En segona ronda, va fer el mateix amb un 4 de 6, on hi debutaven alguns castellers, també força ben resolt. En tercera ronda va descarregar el 3 de 6 amb l’agulla, amb certs nervis però sota control. Remarcar que, al contrari d’algunes diades anteriors com la de Fires de Maig, tots els castells van ser assolits amb l’enxaneta travessant el pom de dalt de la manera ortodoxa,  baixant per la rengla que estableixen els cànons castellers. Finalment van acabar la diada amb dos pilars de 4 simultanis, tot i que la colla portava en cartera un pilar de 5 que haurà d’esperar uns dies.

Els Castellers de Tortosa van fer una bona diada amb el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla, el 4 de 6 i el pilar de 4. Els Laietans de Gramenet van fer un 3 de 6 carregat, dos pilars de 4 ja que la caiguda els va propiciar haver de passar una ronda. Posteriorment les colles van fer un pica-pica de germanor i la Jove va fer una botifarrada al mateix parc.

La Colla Jove de Vilafranca convida a tothom a venir als seus assajos castellers que, fins al setembre, seran a dues places vilafranquines.

Els dilluns es fan a la Plaça Jaume I i els divendres a la plaça Constitució, a dos quarts de deu de la nit, hora de l’assaig general. L’assaig de canalla és al mateix lloc però a dos quarts de vuit.

Per bé que la colla no actuarà oficialment per la Festa Major de Vilafranca, si que farà una actuació benèfica durant aquells dies i té un setembre i octubre amb força actuacions castelleres.

Enquesta

Per gaudir de les vacances no hi ha res com…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
NX. L'entrevista
Entrevista d'actualitat, amb Mònica Hernández
10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: