Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU de Sant Martí lamenta la manca de tarannà democràtic de l’equip de govern martinenc

En un comunicat responen a les manifestacions expressades pels grups del govern la setmana passada, en les que deien que des de CIU bloquegen l’acció de govern de l’Ajuntament de Sant Martí.

CiU recorda que el primer principi de la Democràcia és la força dels vots i la correlació política de majories i minories.

Segons el comunicat l’actual equip de govern, governa en minoria i això l’obliga a cercar suports en altres grups polítics, presents en el consistori per poder tirar endavant la seva acció de govern. Per poder fer això, s’ha de crear un clima de diàleg i consens i aquest clima no es construeix sobre la base de menysprear la gent que no pensa com ells.

Tampoc es construeix desqualificant i faltant al respecte a persones amb noms i cognoms elegides pels martinencs.

Tampoc es construeix convocant plens extraordinaris i urgents quan saben que falta un regidor.

I tampoc no es construeix no respectant els drets dels regidors escollits democràticament pel poble, negant informació, fa més d’un any que demanen tenir accés a un informe urbanístic de la Serra de Baix, que va costar 4.000 euros als Martinencs i que se’ls nega sistemàticament el seu accés.

I de cap manera es construeix no donant resposta, per part del consistori,  a un munt de preguntes que formulem ple rere ple. Potser un dels més

indignants va ser la situació que es va generar a l’últim ple, en que de 15 preguntes que van formular no se’n va contestar ni una.

D’altra banda CiU diu que el govern menteix quan diu que ha creat comissions informatives. Segons CiU, sempre que ho han proposat s’hi han negat. També menteixen quan diuen que van proposar que un membre de CIU formés part de la comissió de delimitació del terme, ja que es va incloure un membre de CIU a proposta seva, ja que en cas contrari no s’hagués pogut aprovar tampoc aquest punt.

Malgrat aquest comportament, des del  grup de CIU, continuen disposats a seure per intentar arribar a acords pel bé de Sant Marti.

Tanmateix, apunten, les propostes que es fan des del grup de CIU, han de ser tingudes en compte. No com fins ara, que eren considerades precs.

Finalment assenyalen que l’escrit que han rebut els Martinencs de part de l’Ajuntament, és fruit de la seva impotència, la seva frustració i la divisió interna de l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: