Dijous, 22 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen la clàssica de castells de vuit al Raval de Barcelona

Diada de dissabte tarda al barceloní barri del Raval que va servir als Xicots per seguir rodant els castells de vuit.

Després de la ressaca de la passada diada de la Festa Major de La Granada, els Xicots no van afluixar el ritme i van dur fins a Barcelona el seu repertori de bons castells bàsics de vuit. Després de descarregar la seva setena torre de set de l’any, la prudència els va fer descartar la de vuit amb folre, els Xicots van desfer-se sense entrebancs del quatre i el tres de vuit, ambdós els desens del curs. Una clàssica de vuit solvent i que deixa els Xicots en les millors condicions per afrontar el duríssim proper cap de setmana amb tres actuacions exigents. Dissabte vinent a Valls i diumenge doble compromís a Salt i Sant Vicenç dels Horts.

Els Castellers de Barcelona la colla local que fa 15 anys organitza diada castellera al Raval per Festa Major, no va poder revalidar el castell de nou que si va fer en aquesta plaça el 2016. van fer un intent massa tou de tres de nou amb folre a la primera ronda, i van acabar descarregant el tres de vuit, el cinc de vuit i el quatre de vuit. Els Castellers de Cerdanyola per la seva part va descarregar el tres i el quatre de set amb l’agulla i un quatre de set que volen alçar ben aviat als vuit pisos.

Enquesta

Qui representa millor el nacionalisme espanyol és...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Francisco Romero
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: