Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Verds, Vella i Minyons faran pública la cessió dels drets d’imatge de les tres colles a la CCCC

Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa han convocat una roda de premsa conjunta aquesta tarda a Sitges.

La convocatòria servirà per fer pública “la cessió dels drets d’imatge de les tres colles a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, de forma totalment gratuïta”. Els responsables de les tres colles també detallaran els motius pels quals creuen que no han de cedir la propietat intel·lectual.

D’altra banda, i en relació al mateix tema, la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha anunciat la seva dimissió de la presidència de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, càrrec que ocupava Jordi Grau des del març del 2016, i la renúncia a ocupar qualsevol càrrec dins la Junta per la polèmica generada per la cessió dels drets televisius. En un comunicat difós aquest dijous al vespre, la colla critica que els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Minyons de Terrassa “no hagin respectat” la posició majoritària de l’Assemblea de la Coordinadora en referència a l’aprovació el passat mes de març que totes les colles cedirien els drets a la Coordinadora per a què aquesta els cedís a la Xarxa Audiovisual Local i a TV3.

La dimissió de la Colla Jove Xiquets de Tarragona arribava unes hores després que els Castellers de Vilafranca anunciessin la seva dimissió irrevocable a la vicepresidència que ocupaven dins la coordinadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: