Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds dimiteixen de la Junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

Ho van comunicar ahir a la nit al president de la coordinadora i aquest matí han emès un comunicat per fer pública la seva decisió.

Els Castellers de Vilafranca han dimitit de la Junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, on ocupaven una vicepresidència.

Els Verds creuen que, “per coherència”, no poden continuar formant part d’una Junta amb la qual tenen “grans diferències de criteri en la gestió i la línia d’actuació”. Tot i així, continuen com a colla dins la coordinadora.

La dimissió arriba després de la polèmica sobre els drets d’imatge per a les retransmissions televisives que s’està debatent des de fa mesos. Els Castellers de Vilafranca consideren que la coordinadora, i en especial el seu gerent, han demostrat “incapacitat i ineficiència” a l’hora de gestionar aquest tema.

Recordem que, tant els Castellers de Vilafranca, com la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa, no estan d’acord amb que sigui la coordinadora qui gestioni els drets d’imatge de totes les colles.

El president dels Castellers de Vilafranca lamenta que l’immobilisme de la coordinadora posi en perill la cobertura televisiva dels castells i recorda que Verds, Vella i Minyons han presentat una proposta de document per intentar desencallar el tema.

A quatre dies de l’actuació a Les Santes de Mataró, el president dels Castellers de Vilafranca ha explicat que hi ha incertesa respecte a la retransmissió televisiva de la diada, que, en principi s’ha d’emetre pel circuït de televisions locals de la xarxa.

Enllaç al comunicat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: