Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El setembre el CFO Francesc Layret iniciarà el curs amb la nova formació d’imatge personal

El setembre el CFO Francesc Layret iniciarà el curs amb la nova formació d’imatge personal

Imatge Personal: perruqueria i estètica, nova especialitat dels programes de formació i inserció per al curs 2017/2018.

El proper mes de setembre el Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca començarà el curs acadèmic 2017-2018 amb dues especialitats dels Programes de Formació i Inserció. Una d’elles és la d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració i l’altra és la d’Imatge Personal: perruqueria i estètica, que amplia i diversifica l’oferta formativa dels Programes de formació i Inserció de la comarca.
Ambdues especialitats es realitzaran al Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret de l’Ajuntament de Vilafranca, a la Fassina, i s’adrecen a joves entre 16 i 21 anys d’edat que no han obtingut el graduat en ESO.
Els cursos tenen una durada de 1.000 hores de formació teoricopràctica, de les quals 180 hores són pràctiques en empreses dels respectius sectors situades a la comarca.
El CFO Francesc Layret compta amb unes instal·lacions adequades i homologades per impartir aprenentatges professionalitzadors tant d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració com de la nova especialitat d’Imatge personal: perruqueria i estètica.
En acabar el curs, l’alumnat obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. Aquesta certificació els permet accedir al món del treball com ajudant de cuina o de perruqueria i estètica.
Els joves interessats poden adreçar-se a La Fassina, o a l’ Oficina Municipal de Treball per fer la preinscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: