Divendres, 22 de setembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Mossèn Xavier Aymerich entrarà com a rector de Santa Maria el proper 23 de juliol

L’acte litúrgic s’iniciarà a les 7 de la tarda a la basílica de Santa Maria, i servirà per tal que Mossèn Xavier Aymerich es faci càrrec d’aquesta i de la resta de parròquies de les quals serà rector

Entre el dia de sant Joan i el 23 de juliol s’estan realitzant les entrades dels nous rectors a diverses parròquies de la diòcesi de Sant Feliu, d’acord amb els nomenaments parroquials del bisbe Agustí fets públics els mesos de maig i juny.
En el cas de la parròquia de Santa Maria de Vilafranca, l’entrada de Mossèn Xavier Aymerich com a nou rector serà el dia 23 de juliol a les 7 de la tarda.
L’entrada d’un nou rector a una parròquia és un acte oficial que
s’emmarca en una celebració litúrgica, presidida pel Bisbe diocesà en la qual cada detall s’omple d’un profund significat d’Església.
El bisbe Agustí, prenent la referència del ritual per a l’entrada d’un nou rector i inauguració del seu ministeri, durant la celebració posa l’accent especialment entorn tres elements claus i ben significatius: la Paraula de Déu, el Credo i el Cos de Crist.
S’acaba la celebració amb els moments més oficials: es llegeix l’acta de presa de possessió, i se signa per part del Bisbe, el nou rector i dos fidels de la parròquia, que actuen com a testimonis.
Xavier Aymerich serà rector també de Santa Magdalena de Pontons; Santa Maria de Sant Martí Sarroca; Sant Genís de Torrelles de Foix; Santa Maria de Foix d’El Terme, a Torrelles de Foix; Sant Miquel d’Olèrdola;
Sant Pere de Sant Pere Molanta, a Olèrdola; i Sant Pere de la Gornal de Castellet i la Gornal.

Comentaris

Enquesta

El referèndum d'autodeterminació el guanyarà…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

17:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Enderrock
Programa musical

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: