Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossèn Xavier Aymerich entrarà com a rector de Santa Maria el proper 23 de juliol

L’acte litúrgic s’iniciarà a les 7 de la tarda a la basílica de Santa Maria, i servirà per tal que Mossèn Xavier Aymerich es faci càrrec d’aquesta i de la resta de parròquies de les quals serà rector

Entre el dia de sant Joan i el 23 de juliol s’estan realitzant les entrades dels nous rectors a diverses parròquies de la diòcesi de Sant Feliu, d’acord amb els nomenaments parroquials del bisbe Agustí fets públics els mesos de maig i juny.
En el cas de la parròquia de Santa Maria de Vilafranca, l’entrada de Mossèn Xavier Aymerich com a nou rector serà el dia 23 de juliol a les 7 de la tarda.
L’entrada d’un nou rector a una parròquia és un acte oficial que
s’emmarca en una celebració litúrgica, presidida pel Bisbe diocesà en la qual cada detall s’omple d’un profund significat d’Església.
El bisbe Agustí, prenent la referència del ritual per a l’entrada d’un nou rector i inauguració del seu ministeri, durant la celebració posa l’accent especialment entorn tres elements claus i ben significatius: la Paraula de Déu, el Credo i el Cos de Crist.
S’acaba la celebració amb els moments més oficials: es llegeix l’acta de presa de possessió, i se signa per part del Bisbe, el nou rector i dos fidels de la parròquia, que actuen com a testimonis.
Xavier Aymerich serà rector també de Santa Magdalena de Pontons; Santa Maria de Sant Martí Sarroca; Sant Genís de Torrelles de Foix; Santa Maria de Foix d’El Terme, a Torrelles de Foix; Sant Miquel d’Olèrdola;
Sant Pere de Sant Pere Molanta, a Olèrdola; i Sant Pere de la Gornal de Castellet i la Gornal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: