Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’actriu Cristina Dilla Fernández dirigirà la subhasta del Firart de Vilafranca

L’actriu Cristina Dilla Fernández dirigirà la subhasta del Firart de Vilafranca

L’actriu Cristina Dilla dirigirà enguany la subhasta de la 30ª edició del Firart, que tanca el mercat d’art que organitza cada any Petit Format SL amb motiu de la festa major de Vilafranca.

En la jornada, els organitzadors posen a subhasta una obra de cada un dels autors que exposen i venen obres de petit format al mercat que hi ha instal·lat durant els dies de la festa major a la capella de Sant Joan. La subhasta es farà el dia 1 de setembre a partir de dos quarts de set de la tarda al pati de l’escola Estalella Graells.

Llicenciada en filologia francesa i diplomada en interpretació per l’Institut del Teatre, Cristina Dilla és sobretot coneguda per la seva participació en la sèrie de TV3 ‘Nissaga de Poder’ i ‘Nissaga: l’herència’. També ha format part d’altres sèries catalanes com ara ‘Temps de Silenci’, ‘Ventdelplà’, ‘La Riera’ i ‘Estació d’enllaç’.

Dilla ha actuat també a sèries emeses a Telecinco, Antena 3 i Televisió Espanyola com ‘Prêt a Porter’, ‘El Comisario’, ‘Hospital Central, ‘Aida’ i ‘Sin identidad’ i a diverses pel·lícules i curtmetratges, així com a obres de teatre.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: