Diumenge, 18 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La FEGP ha presentat un estudi pioner d’Indicadors de la cultura d’empresa

L’edifici de l’Enològica de Vilafranca ha acollit aquesta setmana la presentació d’un estudi del tot innovador.

De la mà de la Federació Empresarial del Gran Penedès, l’Institut d’Intangibles ha realitzat una prospecció basada en diferents indicadors que avaluen el concepte “cultura d’empresa” a les empreses del Gran Penedès, a partir d’una mostra representativa.

El president adjunt de la FEGP, Santi Carda, explica que l’empresariat ha de tenir present que les relacions amb l’equip de treballadors no passen només pel salari econòmic. Hi ha també un altre tipus de salari, amb intangibles, més emocional, i en el que també s’hi ha d’invertir.

És la primera vegada que el mapa empresarial d’una demarcació es sotmet a un estudi d’aquestes característiques i la conjugació de resultats ofereix un benchmark des del què es podrà analitzar l’evolució i fer un contrast amb altres territoris, sempre amb el Gran Penedès com a referència.

La presentació anava a càrrec d’Esteban Sitges, CEO de l’Institut d’Intangibles, i Emilio Moral, director del programa Cultura d’empresa.

Moral explica que les dades que s’han presentat són parcials, perquè de moment només s’ha consultat als directius de les empreses i que caldrà ampliar l’estudi que serà pioner a Catalunya.

Els resultats de l’estudi constaten que a les petites i mitjanes empreses del Penedès es té molt en compte la gestió amb el clients i no tant la gestió en sostenibilitat.

L’organització de l’acte de presentació va rebre la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Enquesta

Trobo que la música de les rues de Carnaval és...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
22:00
Tertúlia jove
Joves amb inquietuds, en conversa amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

19:45
Carrers de Vilafranca
Avinguda de la Pelegrina
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: