Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP ha presentat un estudi pioner d’Indicadors de la cultura d’empresa

L’edifici de l’Enològica de Vilafranca ha acollit aquesta setmana la presentació d’un estudi del tot innovador.

De la mà de la Federació Empresarial del Gran Penedès, l’Institut d’Intangibles ha realitzat una prospecció basada en diferents indicadors que avaluen el concepte “cultura d’empresa” a les empreses del Gran Penedès, a partir d’una mostra representativa.

El president adjunt de la FEGP, Santi Carda, explica que l’empresariat ha de tenir present que les relacions amb l’equip de treballadors no passen només pel salari econòmic. Hi ha també un altre tipus de salari, amb intangibles, més emocional, i en el que també s’hi ha d’invertir.

És la primera vegada que el mapa empresarial d’una demarcació es sotmet a un estudi d’aquestes característiques i la conjugació de resultats ofereix un benchmark des del què es podrà analitzar l’evolució i fer un contrast amb altres territoris, sempre amb el Gran Penedès com a referència.

La presentació anava a càrrec d’Esteban Sitges, CEO de l’Institut d’Intangibles, i Emilio Moral, director del programa Cultura d’empresa.

Moral explica que les dades que s’han presentat són parcials, perquè de moment només s’ha consultat als directius de les empreses i que caldrà ampliar l’estudi que serà pioner a Catalunya.

Els resultats de l’estudi constaten que a les petites i mitjanes empreses del Penedès es té molt en compte la gestió amb el clients i no tant la gestió en sostenibilitat.

L’organització de l’acte de presentació va rebre la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: