Divendres, 22 de setembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

‘Falles i fogueres: focs festius als Països Catalans’ es pot visitar fins al 6 d’agost

L’exposició “Falles i fogueres: focs festius als Països Catalans” es pot visitar fins al sis d’agost a la capella de Sant Joan.

Divendres a la tarda quedava inaugurada a la capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició “Falles i fogueres: focs festius als Països Catalans”, organitzada per l’associació COET.

Coincidint amb la celebració de la majoria de festes majors de la nostra comarca, l’Associació de Cultura Tradicional COET ha preparat aquesta mostra de diferents tradicions festives catalanes on el foc és protagonista.

Més enllà de les grans festes fogueres lligades a solsticis i equinoccis, el foc pot agafar diferents formes, algunes d’elles espectaculars com els correfocs, els balls de diables o els espectacles pirotècnics.

L’exposició forma part del programa d’activitats del Certamen Obert d’Espectacles Tradicionals, que va tenir lloc a finals d’abril a Vilafranca.

La mostra es pot veure a la capella de Sant Joan fins al diumenge 6 d’agost en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.
La inauguració va comptar amb la presència del regidor de cultura Raimon Gusi.

Comentaris

Enquesta

El referèndum d'autodeterminació el guanyarà…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

17:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Enderrock
Programa musical

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: