Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Falles i fogueres: focs festius als Països Catalans’ es pot visitar fins al 6 d’agost

L’exposició “Falles i fogueres: focs festius als Països Catalans” es pot visitar fins al sis d’agost a la capella de Sant Joan.

Divendres a la tarda quedava inaugurada a la capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició “Falles i fogueres: focs festius als Països Catalans”, organitzada per l’associació COET.

Coincidint amb la celebració de la majoria de festes majors de la nostra comarca, l’Associació de Cultura Tradicional COET ha preparat aquesta mostra de diferents tradicions festives catalanes on el foc és protagonista.

Més enllà de les grans festes fogueres lligades a solsticis i equinoccis, el foc pot agafar diferents formes, algunes d’elles espectaculars com els correfocs, els balls de diables o els espectacles pirotècnics.

L’exposició forma part del programa d’activitats del Certamen Obert d’Espectacles Tradicionals, que va tenir lloc a finals d’abril a Vilafranca.

La mostra es pot veure a la capella de Sant Joan fins al diumenge 6 d’agost en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.
La inauguració va comptar amb la presència del regidor de cultura Raimon Gusi.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: