Dimecres, 25 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no participarà com a colla castellera a la Festa Major 2017

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca comunica que no participarà com a colla castellera en els actes de la Festa Major de Vilafranca 2017

Segons un comunicat de la colla, la decisió ha estat adoptada “valorant la davallada de resultats que s’ha observat des d’inicis de temporada, quan amb il·lusió renovada es descarregaven tres castells de 6 pisos a Extremadura, fins a data d’avui en que, per diferents factors interns i externs, s’ha produït una nova disminució del nombre de castellers i castelleres de la colla que fan que no es puguin assegurar”. El comunicat explica que “analitzada la situació actual, la Colla Jove podria no garantir una actuació satisfactòria per a ningú, dins d’una Festa Major de caràcter popular però qualificada, també, com a festa d’excel·lència”.

Des de la colla expliquen, però, que volen fer una “exhibició benèfica fora de programa” a favor d’una entitat social de la vila així com diverses activitats socials de caire intern, durant els dies de la Festa Major. La colla continua fent els seus assajos, cada dilluns i divendres al vespre, i segueix amb la resta del calendari anual d’actuacions, així com amb la seva activitat de caire social.

Enquesta

Jo compro llibres…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: