Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
2.000 euros de multa per a dos menors d’edat, identificats per realitzar pintades a Vilafranca

2.000 euros de multa per a dos menors d’edat, identificats per realitzar pintades a Vilafranca

La Policia Local, gràcies a la col·laboració ciutadana, ha identificat dos joves que, el passat 5 de juliol, van pintar parets, contenidors i interiors de portals, de diversos carrers de Vilafranca.

Novament ha estat fonamental la col·laboració ciutadana, ja que es va actuar a partir d’una trucada d’una persona que va observar dos joves que estaven malmetent espais públics i privats amb diverses pintades. Aquesta persona va observar els joves que, després de pintar l’interior d’un portal ubicat al carrer Mare Ràfols, van continuar en els carrers del voltant pintant parets i contenidors. El ciutadà va trucar a la Policia Local mentre anava seguint l’itinerari dels joves, alhora que facilitava les dades per identificar els joves.
D’aquesta manera, la tasca de la Policia Local va ser molt més ràpida per poder sorprendre i identificar els autors. Els dos són menors d’edat i domiciliats al Vendrell. Des de la Policia Local s’ha informat els pares dels dos joves de les accions que van cometre i de la denúncia que se’ls ha imposat, a més d’intervenir-los els esprais que portaven. La multa imposada als dos menors és de 1.000 euros per cadascun.
Els agents van agrair a la persona comunicant la seva inestimable col·laboració. El seguiment a distància dels joves i l’encertada descripció va ser molt important per a la seva identificació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: