Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit un final d’etapa del retro-rally AniverSEAT 600

La Rambla de Sant Francesc i la Plaça del Penedès eren l’escenari d’una de les cites automobilístiques més singulars que s’han vist els últims anys a Vilafranca.

Aquest dissabte a la tarda s’hi concentraven més d’un centenar de cotxes model Seat 600 arribats de Peñíscola, com a final d’etapa de la TRAVESEAT 600 – 2017 Especial 60 aniversari; un retro-rally que recorria el trajecte de Madrid – Barcelona en cinc etapes, per celebrar l’aniversari del mític cotxe fabricat a la planta de la Zona Franca.

A l’espera de l’arribada del grup un vehicle 600 servia d’exposició i congregava un grapat de curiosos i afeccionats als cotxes, com l’Antonio Hurtado de la Gornal.

Entre el públic també hi havia mecànics jubilats, i entre ells el Llibert Segura, que va ser dels primers en treballar-hi.

I també venedors de cotxes. És el cas del Venceslau Palau, que va ser venedor de cotxes SEAT durant 42 anys al Garatge Central de Vilafranca.

Inicialment estava previst que els vehicles s’exposessin a partir de les sis de la tarda i durant 2 hores a la Rambla de Sant Francesc, però el rally va arribar amb més d’una hora de retard. Els 600 van arribar per l’Avinguda de Tarragona, on els esperava molta gent i van anar entrant a l’aparcament de la Plaça del Penedès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: