Dimarts, 24 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca va acollir dissabte un nou seminari internacional de Kobudo i Karate Oshukai

Divendres i dissabte el gimnàs Mestre Recasens al barri del Poble Nou va acollir una nova edició d’aquest seminari internacional que fa 17 anys que se celebra a Vilafranca.

Aquest seminari internacional ha estat organitzat per Karate Hiraken Shindokai de la capital de l’Alt Penedès.
El mestre Jordi Ferrando, director esportiu del club, destacava la importància de comptar un any més amb la presència del mestre Kenyu Chinen, 9è Dan de Karate i Kobudo; que va oferir dues sessions una divendres i l’altre dissabte.
Precisament aquesta llarga trajectòria a Vilafranca d’aquest seminari internacional és la que destacava la regidora d’esports de l’Ajuntament Anna Doblas.
El mestre Chinen comentava l’estreta relació que ha tingut en tots aquests anys amb Jordi Ferrando, que ha estat alumne seu, i per tant intenta mantenir aquest contacte. Al llarg de les diferents sessions, els alumnes van poder aprofundir en la seva tècnica en diferents elements gràcies a les ensenyances de Kenyu Chinen. El principal objectiu com ell explicava perfeccionar l’art marcial.
Al gimnàs Mestre Recasens els participants van perfeccionar i corregir diferents detalls de la seva tècnica sota l’atenta mirada i direcció de Kenyu Chinen. Des de qüestions més bàsiques fins a tècniques avançades de combat.

Comentaris

Enquesta

Es pot evitar que Catalunya s'independitzi...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

11:45
Vilafranca opina
El camí del vi
12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Els esports
L'actualitat esportiva de Vilafranca del Penedès

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: