Divendres, 24 de novembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La primera Nit de la FEGP guardona La Granja Foods com l’Empresa de l’Any 2017

La nova Federació Empresarial del Gran Penedès ha celebrat aquest dijous la seva primera gran cita anual, La Nit de l’Empresa.

La gala ha aplegat 600 assistents, bona part dels quals empresaris i directius. També hi participaven representants polítics i institucionals.

En l’aspecte protocol·lari, La Nit de l’Empresa 2017 comptava amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, diputats al Parlament i al Congrés; presidents dels consells comarcals; alcaldes i regidors del Penedès i el Garraf i representants d’entitats empresarials i professionals.

Una de les novetats de La Nit era el lliurament dels Premis FEGP, atès que els jurats de la UEP i l’ADEPG confluien en un únic palmarès, que s’estrenava enguany amb els guardonats de les 12 categories a concurs. El Gran Premi FEGP distingia l’Empresa de l’Any 2017 al Gran Penedès, a La Granja Foods d’Olèrdola.

Entre els altres premiats hi havia Instatec de Vilafranca en l’àmbit de la Innovació, La Balança de Vilafranca a la Iniciativa de Nova Creació, La Carretera del Vi a la promoció de l’Enoturisme en l’àmbit de la sostenibilitat i Albet i Noya de Sant Pau d’Ordal en l’àmbit de l’Enoturisme. Entre els guardonats també hi ha l’empresa Bardinet de Gelida en l’àmbit de la Internacionalització, Ramaderia Farràs de Sant Llorenç d’Hortons en l’àmbit del Medi Ambient, Autocam de Vilafranca al Comerç més dinàmic, Serveis Mèdics Penedès al Servei més dinàmic.

També es va lliurar el Premi Dona Estela Emprenedora 2017, a proposta del col·lectiu Dones d’Empresa, que va ser per Maria Esteban de Metre Quadrat de Sant Sadurní d’Anoia.

 

La Nit de l’Empresa posava de llarg la nova Federació Empresarial del Gran Penedès. En el decurs de la gala es va revelar la nova identitat corporativa, realitzada per ADN Studio. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, van ser els primers testimonis de la presentació de la imatge corporativa.

Abans de sopar, un total d’onze empreses van rebre l’homenatge pel seu aniversari de 25, 50 o 75 anys de mans del president de la Generalitat. Entre d’altres Jocs Recreatius del Penedès amb motiu del seu 25è aniversari,  Cales de Pachs amb motiu del seu 50è aniversari i Bodegues Pinord amb motiu del seu 75è aniversari.

La gala la va presentar l’actriu vilafranquina Marta Escudé.

Comentaris

Enquesta

La gestió del govern de 'Junts pel Sí' ha estat…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
20:30
Esport base
La Granada - Ribes (futbol cadet)
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: