Dilluns, 18 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Partit Demòcrata de Vilafranca valora molt positivament els dos anys de govern municipal

El president local Martí Compte ha fet un balanç molt positiu per la bona gestió de l’ajuntament, el gran nombre de polítiques socials engegades i les ganes d’escoltar i treballar amb tothom.

El president local del PDeCAT, Martí Compte, acompanyat per la regidora Xell Montserrat, ha convocat als mitjans de comunicació a l’espai urbanitzat de la llosa de les vies , davant del Passeig Rafael Soler, per fer balanç dels dos anys de mandat a Vilafranca. Compte ha fet un balanç molt positiu per la bona gestió de l’ajuntament, el gran nombre de polítiques socials engegades i les ganes d’escoltar i treballar amb tothom que han caracteritzat el govern.

El president local del PDeCAT assegura que el govern, amb l’alcalde Pere Regull al davant, és el govern de tots els vilafranquins, i ho demostra reunint-se periòdicament amb els veïns de la vila, anant a totes les associacions de veïns. També ha destacat que 8 de cada 10 mocions del Ple de l’ajuntament han estat aprovades, totes amb al suport del govern. Això demostra que l’actitud és la de la mà estesa i treballar plegats.

Un altre dels motius que porten a fer una valoració positiva del govern a Vilafranca és la bona gestió. L’actual govern ha aconseguit que Vilafranca tingui el deute més baix des del 2001 i el deute, absolut i per habitant, més baix de les quatre capitals de la Vegueria. I tot això sense deixar de ser líders en despesa social.

Martí Compte destaca que l’Ajuntament mai havia destinat tants diners a fer costat a aquells qui més ho necessiten. A més a més els seus programes socials són model per a altres ajuntaments. Programes com la Rehabilitació d’habitatges amb finalitat social, el projecte Vilafranca Inclusió d’inserció i ocupació de persones amb dificultats socials, o la Contractació Socialment Responsable, per exemple, són referents en política social dins el món local.

Malgrat la bona feina, hi ha problemes per resoldre, des del PDeCAT en són conscients i per això animen al govern a continuar treballant. Fan especial èmfasi en el civisme. Asseguren que el govern no podria estar al costat d’aquells qui, banalitzant l’incivisme, fomenten els conflictes veïnals. Per això demanen que el govern continuï ferm a l’hora d’aplicar l’ordenança de civisme.

També demanen al govern que, com fins ara ha fet, continuï donant suport a les resolucions del Parlament de Catalunya i que faciliti tant com pugui la celebració del referèndum d’independència de l’1 d’octubre que va anunciar la setmana passada el President Puigdemont.

 

 

Comentaris

  1. Tot el nostre suport a. la independencia. Maria

Enquesta

Seguexo les diades castelleres…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: