Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit dels Xarel·los consolida un públic interessat en la varietat autòctona

A falta de dades definitives, el fet d’obrir una hora abans per facilitar la participació del públic familiar i incloure l’actuació dels Castellers de Vilafranca, hi ha portat més visitants.

La novena edició de la Nit dels Xarel·los ha estat un èxit de públic. A falta de dades definitives, el fet d’obrir una hora abans per facilitar la participació del públic familiar i incloure l’actuació dels Castellers de Vilafranca, ha portat més visitants a l’esdeveniment.

D’altra banda, des de l’organització constaten que el perfil del públic és cada cop més especialitzat i que mostra un gran interès per conèixer en profunditat els vins que els ofereixen els cellers.

La Nit dels Xarel·los va néixer amb la voluntat de promocionar una de les varietats autòctones més autèntiques del Penedès, el xarel·lo. Al principi de l’esdeveniment hi havia pocs vins monovarietals però, enguany, 13 cellers han ofert 24 vins 100% xarel·lo en el marc de la vetllada, que un cop més se celebrava al Claustre de Sant Francesc.

Els assistents a la nit dels Xarel·los podien maridar els vins amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau i amb els formatges de Xerigots.

També hi havia música en directe i, per als més petits, a primera hora, hi va haver la possibilitat de tastar most i conèixer d’on ve el vi.
L’acte té com a patrocinador principal la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: