Diumenge, 21 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès rep quatre premis de reconeixement a les bones pràctiques

El passat 8 de juny es va celebrar a Cosmocaixa de Barcelona la II Jornada de Benchmarking, amb 29 hospitals participants i més de 140 assistents.

L’objectiu de les jornades era reconèixer els hospitals que obtenen millors resultats en l’avaluació del rendiment i la qualitat assistencial, referits al període 2016, a partir d’indicadors objectius. En aquest sentit s’han analitzat la gestió d’estades, la cirurgia major ambulatòria, la mortalitat, les complicacions intrahospitalàries i els reingressos clínicament relacionats.

Els hospitals s’han comparat agrupant-los en tres nivells d’estructura: Hospitals Bàsics, que són hospitals comarcals; Hospitals de Referència, hospitals comarcals amb UCI; i Hospitals d’Alta Tecnologia o 3r nivell.

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, dins del grup d’hospitals bàsics, ha obtingut quatre diplomes en reconeixement a bones pràctiques: a l’excel·lència mèdica, a l’excel·lència quirúrgica, premi en gestió d’estades i premi en complicacions intrahospitalàries
En un comunicat, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès valora molt satisfactòriament aquest reconeixement ja que d’aquesta manera es demostra amb dades objectives i comparativament amb centres similars, “la feina ben feta que es fa”.

Comentaris

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: