Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comença el Congrés Internacional d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

Experts en territori i paisatge, viticultors i pagesos, representants institucionals i públic en general, participaran en el VIè Congrés Internacional d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme.

El Congrés se celebra al Vinseum de Vilafranca i a Torre Ramona de Subirats. La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Govern de Catalunya, Meritxell Serret, inaugurarà el congrés avui a dos quarts de deu del matí al Vinseum, després de la benvinguda de l’alcalde, Pere Regull.

La sessió inaugural anirà a càrrec del prestigiós economista nord-americà Paul Merton, que parlarà dels Tangibles i intangibles que influeixen en el negoci del vi. La conferència disposarà de servei de traducció simultània al català. Durant aquests dos dies, experts d’arreu del món en vi i paisatge debatran sobre les oportunitats de negoci de l’enoturisme, del paisatge com a valor afegit al negoci del vi i la necessitat de protegir el territori sense renunciar a dotar-lo de les infraestructures necessàries per facilitar el seu desenvolupament i progrés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: