Divendres, 18 d'agost de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Xevi Verdaguer va parlar de la salut emocional al Casal

L’expert en medicina integradora Xevi Verdaguer ha protagonitzat una de les conferències més esperades de l’Escola de Mares i Pares

Unes tres-centes-cinquanta persones van assistir aquest dissabte al matí a la conferència magistral de Xevi Verdaguer que va ser organitzada per l’ Escola de Pares i Mares del Penedès al teatre del Casal de Vilafranca.

Fisioterapeuta, expert en posturologia integrativa, Xevi Verdaguer va ser el primer català a estudiar Psiconeuroimmunologia i a partir d’aquí s’ha anat  endinsant en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la Microimmunologia.

La visió holística sobre la salut humana l’ha convertit en un professional amb les consultes plenes de pacients desorientats que busquen alternatives a la medicina convencional.

A Vilafranca va venir a parlar de la salut emocional i de com el nostre estat intestinal pot ser clau per gaudir d’un bon estat emocional. Sobretot cal fer determinats exercicis físics i tenir en compte l’alimentació.

Xevi Verdaguer va donar pautes per saber com identificar les coses que hem de fer per millorar el nostre estat emocional. Tot partint del concepte de medicina integradora, és a dir que tots els aspectes de la salut acaben repercutint en les emocions.

Verdaguer recordava que la salut moltes vegades es veu com a l’absència de malaltia, però hem de tenir en compte que la OMS, a l’any 1946 va definir la salut com “Un estat complet de benestar físic, mental i social, no només l’absència de malaltia”. Així, l’alimentació és la base per tenir una bona salut mental i física, una alimentació variada acompanyada d’exercici diari de baixa intensitat.

Comentaris

Enquesta

Al turisme massiu convé…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
06:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
06:30
Carrers de Vilafranca
Av de Catalunya

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: