Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Xevi Verdaguer va parlar de la salut emocional al Casal

L’expert en medicina integradora Xevi Verdaguer ha protagonitzat una de les conferències més esperades de l’Escola de Mares i Pares

Unes tres-centes-cinquanta persones van assistir aquest dissabte al matí a la conferència magistral de Xevi Verdaguer que va ser organitzada per l’ Escola de Pares i Mares del Penedès al teatre del Casal de Vilafranca.

Fisioterapeuta, expert en posturologia integrativa, Xevi Verdaguer va ser el primer català a estudiar Psiconeuroimmunologia i a partir d’aquí s’ha anat  endinsant en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la Microimmunologia.

La visió holística sobre la salut humana l’ha convertit en un professional amb les consultes plenes de pacients desorientats que busquen alternatives a la medicina convencional.

A Vilafranca va venir a parlar de la salut emocional i de com el nostre estat intestinal pot ser clau per gaudir d’un bon estat emocional. Sobretot cal fer determinats exercicis físics i tenir en compte l’alimentació.

Xevi Verdaguer va donar pautes per saber com identificar les coses que hem de fer per millorar el nostre estat emocional. Tot partint del concepte de medicina integradora, és a dir que tots els aspectes de la salut acaben repercutint en les emocions.

Verdaguer recordava que la salut moltes vegades es veu com a l’absència de malaltia, però hem de tenir en compte que la OMS, a l’any 1946 va definir la salut com “Un estat complet de benestar físic, mental i social, no només l’absència de malaltia”. Així, l’alimentació és la base per tenir una bona salut mental i física, una alimentació variada acompanyada d’exercici diari de baixa intensitat.

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:30
Penedès gamma extra
Magazín diari, amb Sílvia Delgado
03:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: