Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Xevi Verdaguer va parlar de la salut emocional al Casal

L’expert en medicina integradora Xevi Verdaguer ha protagonitzat una de les conferències més esperades de l’Escola de Mares i Pares

Unes tres-centes-cinquanta persones van assistir aquest dissabte al matí a la conferència magistral de Xevi Verdaguer que va ser organitzada per l’ Escola de Pares i Mares del Penedès al teatre del Casal de Vilafranca.

Fisioterapeuta, expert en posturologia integrativa, Xevi Verdaguer va ser el primer català a estudiar Psiconeuroimmunologia i a partir d’aquí s’ha anat  endinsant en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la Microimmunologia.

La visió holística sobre la salut humana l’ha convertit en un professional amb les consultes plenes de pacients desorientats que busquen alternatives a la medicina convencional.

A Vilafranca va venir a parlar de la salut emocional i de com el nostre estat intestinal pot ser clau per gaudir d’un bon estat emocional. Sobretot cal fer determinats exercicis físics i tenir en compte l’alimentació.

Xevi Verdaguer va donar pautes per saber com identificar les coses que hem de fer per millorar el nostre estat emocional. Tot partint del concepte de medicina integradora, és a dir que tots els aspectes de la salut acaben repercutint en les emocions.

Verdaguer recordava que la salut moltes vegades es veu com a l’absència de malaltia, però hem de tenir en compte que la OMS, a l’any 1946 va definir la salut com “Un estat complet de benestar físic, mental i social, no només l’absència de malaltia”. Així, l’alimentació és la base per tenir una bona salut mental i física, una alimentació variada acompanyada d’exercici diari de baixa intensitat.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Tertúlia jove
Joves amb inquietuds, en conversa amb Sergi Ansón
23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: