Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
VeC organitza una jornada sobre innovació i alternatives en el desenvolupament local

VeC organitza una jornada sobre innovació i alternatives en el desenvolupament local

“És possible canviar l’economia des del territori?”. Aquest és el títol de la jornada que organitzarà Vilafranca en Comú el dissabte 3 de juny.

La jornada té l’objectiu d’oferir una mirada global sobre possibles alternatives i propostes innovadores que s’estan portant a terme en diferents territoris per promoure el desenvolupament local.

La jornada comptarà amb el ponent Oriol Estela Barnet, economista i geògraf especialitzat en planificació estratègica i desenvolupament econòmic local, que aportarà coneixements sobre polítiques de desenvolupament local, posant l’accent en aquelles que es presenten com a alternatives als models neoliberals i ortodoxes, que afavoreixen el desenvolupament humà, són inclusives i innovadores.

La jornada se celebrarà durant el matí, entre les 11 i les dues, al Claustre de Sant Francesc, i és oberta a tothom qui hi estigui interessat. Aquesta serà la primera d’una sèrie dedicada a l’àmbit del desenvolupament local, en què es tractaran més específicament temàtiques com l’economia social i solidària, les monedes locals, l’economia verda, les “transition towns”, l’economia feminista o l’economia del bé comú, entre d’altres.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: