Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Shopping Night de Vilafranca ha omplert els carrers del centre

Després de cinc edicions, la Shopping Night de Vilafranca es consolida com la principal campanya de promoció del comerç local, segons el balanç de funcionament i vendes dels comerciants locals.

Un 95% de les botigues del centre van obrir divendres passat fins a la mitjanit, aprofitant les desfilades, la música en viu als carrers i els tastos de vins i tapes que oferien diferents establiments i l’Associació de Comerciants Centre Vila.

La novetat principal d’aquest any era el concurs de decoració de carrers amb el tema de la primavera com a fil conductor. El carrer dels Ferrers va ser el carrer més ben guarnit segons els clients que van participar en el concurs convocat per Centre Vila, amb gairebé 300 butlletes; en segon lloc es va classificar la plaça de la Constitució i el tercer lloc va ser pel carrer de la Parellada.

Des del Centre Vila, la seva copresidenta Marta Vivas explica que el concurs tindrà continuïtat.

Entre les persones que van votar per decidir el carrer més ben decorat, Maria Carmen Bausà va ser la guanyadora del sorteig d’una targeta regal de Vilafranca Comerç.

A les botigues, les sensacions eren bones sobretot pel gran volum de gent que es movia pels carrers del centre. La Lola Chacón és l’encarregada de la botiga Level Store de la Plaça Constitució.

També els comerços d’alimentació aprofitaven per a promocionar-se en el marc de la Shopping Night, com explica la Iolanda González de la Carnisseria Vilafranca.

Entre els visitants, les sensacions també eren positives, com explica el Josep Montal.

Un dels actes més multitudinaris de la Shopping Night va ser la desfilada de moda a la Plaça de la Vila, que va tenir lloc de les vuit a les deu del vespre i va comptar amb prop d’un centenar de models. Mentrestant, als carrers del centre diferents formacions oferien música en viu, hi havia també la presència d’algun personatge mediàtic i a la plaça de la Constitució tenien lloc els tastos de tapes, i vins i caves del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: