Diumenge, 18 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La segona edició del Medimàgic reafirma la seva consolidació amb l’èxit de la Gran Gala

Durant tot el cap de setmana, Sant Joan de Mediona ha acollit la segona edició del festival de màgia Medimàgic amb molt bona resposta per part del públic.

Després dels bons resultats de la primera edició l’any passat, el festival ha crescut i comptava enguany com a plat fort amb una Gran Gala Internacional que tenia lloc dissabte a la nit al pavelló Antoni Ramallets. A la gala es van poder veure les actuacions de grans de la màgia com són el Mag Lari, Juan Mayoral, Huang Zheng, Enric Magoo, el Mag Selvin i els penedesencs Jaume Anton i Mag Aizpi. Un dels seus organitzadors i director del festival, el Toio Clemente, definia el Medimàgic com un esdeveniment ple d’il·lusió i que transmet felicitat.

 

A banda de la gran gala, el medimàgic 2017 comptava amb diferents actes durant el cap de setmana. Arrencava dissabte al matí amb tallers infantils de màgia i carpes en diferents espais del nucli de Sant Joan de Mediona on els mags oferien màgia al carrer.

 

També es va fer un reconeixement a Josep Roma, una persona molt important al món de la màgia i vinculat a Mediona, on durant molts anys va organitzar les gales màgiques, amb la participació de mags que s’han acabat fent un lloc en el panorama internacional.

El dissabte a la tarda, després de dinar, hi havia un festival de màgia infantil amb els mags Glòria Roig i Churrimongui. Diumenge, l’activitat es tancava amb un festival de màgia, de caire molt familiar, al teatre del Casal Medionenc.

Així, per segon any consecutiu la valoració ha estat molt bona i per damunt de les expectatives.

Enquesta

Trobo que la música de les rues de Carnaval és...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas

Penedès Televisió

19:00
Vijazz
Vijazz 2017 - Jazz, The Story
19:45
Carrers de Vilafranca
Avinguda de la Pelegrina

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: