Dissabte, 25 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Santi Borrell ha guanyat el Premi al Millor Llibre del Món en la categoria d’Història del Vi

Santi Borrell ha guanyat el Premi al Millor Llibre del Món en la categoria d’Història del Vi

Aquest dissabte, 27 de maig, s’ha fet el lliurament de premis del World Cookbook Awards – Gourmand a la ciutat xinesa de Yantai.

Santi Borrell ha rebut el Premi al Millor Llibre del Món (The Best in the World Gourmand) en la categoria d’Història del Vi pel llibre “La història del Cava. Sant Sadurní d’Anoia” editat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

En un comunicat Borrell explica que està molt content pel premi però també molt tranquil pel treball que ha fet durant anys per poder completar aquest estudi. Recorda totes les persones que va conèixer i el van ajudar per fer l’estudi. Especialment persones que ja no estan entre nosaltres, com Ramon Bosch de Noya, Antonio Colomer i Costa, Lluís Vallverdú, Joan Milà i Joan Roca i Gibert. També vol donar les gràcies pel suport de l’Acadèmia Tastavins per patrocinar una part del viatge i a les caves Castell de Sant Antoni, Gramona, Pinord i Recaredo.

També vol indicar el nul suport que ha tingut de l’Ajuntament de Sant Sadurní i del sector en general. Segons Borrell, l’Ajuntament de Sant Sadurní no ha volgut saber res d’aquest premi, ni de la promoció que es podria fer, ni de cap pla estratègic que es podria haver fet a Xina durant aquests dies. L’estudi va seguir una línia descriptiva i analítica dels fets històrics que es van anar produint, amb la guerra de preus i estratègies comercials amb productes de gama baixa, competència que, fins i tot, es va generar entre caves, vins gasificats i granvàs. El llibre s’estava acabant de corregir i maquetar just quan es va produir la crisi a Freixenet. Al cap d’un any de la publicació del llibre, apareix la crisi a Codorniu.

Comentaris

  1. Celebro molt aquest guardó del llibre que m’ha donat la visió històrica del perquè estem on estem en aquest món de les bombolles. Gràcies Santi de part meva i de les Caves Sabaté i Coca • Castellroig!

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Copa Ràdio Vilafranca
Presentació Copa Ràdio Vilafranca
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Pica lletres
Institut Gelida A - Institut El Foix B (Santa Margarida i els Monjos)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: