Dimecres, 23 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull fa una crida al sector vitivinícola per planificar estratègies i objectius conjunts

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull ha obert aquest dijous al matí la jornada tècnica “Millora de l’eficiència productiva a la vinya” organitzada per INNOVI.

Pere Regull, acompanyat pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort i del president d’Innovi, Jaume Mata, va obrir aquest dijous al matí la jornada tècnica “Millora de l’eficiència productiva a la vinya” organitzada per INNOVI, Clúster Vitivinícola del Penedès, que es va celebrar a l’Auditori municipal amb una nodrida presència del món vitivinícola penedesenc i català.

Regull va destacar el fet que la jornada s’emmarca en les Fires de Maig, “el gran aparador multisectorial de Vilafranca i el Penedès, en què el sector agrícola hi té un paper molt destacat”. També va remarcar que la comarca té una economia diversa, però és el sector vitivinícola el que dóna caràcter.

L’alcalde va fer una crida a tot el sector vitivinícola a entrar a INNOVI, per planificar estratègies i objectius de forma conjunta amb un plantejament que estigui per sobre dels interessos particulars.

La sisena jornada que se celebra a Vilafranca en el marc de les fires es dedicava a la millora de l’eficiència productiva a la vinya. L’objectiu, com en les anteriors edicions, era treballar amb respecte a la terra.

Entre d’altres temes la jornada comptava amb conferències sobre com es pot estalviar producte fitosanitari amb un òptim tractament de la vinya o la prevenció del míldiu i l’oïdi en producció ecològica.

INNOVI representa el clúster del sector vitivinícola català i és una associació per promoure la competitivitat de les empreses del sector vitivinícola, per poder afrontar favorablement la globalització mitjançant la innovació.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: