Diumenge, 21 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El proper 28 de maig es lliuraran els quarts Premis Castells de Subirats

Els guardons es van instaurar el 2014 amb la voluntat dem reconèixer persones, col·lectius, entitats i societats pels seus triomfs, aportacions o que amb els seus treballs traspassin l’àmbit municipal

L’Ajuntament de Subirats convoca els 4rts Premis Castell de Subirats, uns guardons que neixen l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.
Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats” per a tots nosaltres i pels pobles d’arreu.
L’acte es durà a terme el proper diumenge 28 de maig a les 6 de la tarda al Castell de Subirats. Primer es farà una taula rodona per tractar de la relació del Castell amb el seu municipi, amb la participació dels regidors de cultura de Gelida, Cervelló, Sant Martí, Olèrdola i Subirats, representants del Centres d’Estudis de Subirats i el diputat d’Urbanisme i Habitatge Josep Ramon Mut.
En acabar es lliuraran els premis, que en aquesta ocasió seran per l’Associació Juvenil Esplai Sol Naixent, en el seu 20é Aniversari dedicat a les activitats decaire lúdic. Josep Mata Massana, com a reconeixement per a la seva vessant històrica i la seva implicació en la memòria del municipi. I l’Associació Amics del Castell, per la seva dedicació en la conservació i difusió del patrimoni del Castell de Subirats.

Comentaris

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Música essencial
Mendelssohn - Simfonies 'Italiana' i 'Escocesa'
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

08:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
08:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: