Diumenge, 21 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La producció de la Flyhard “L’última nit del món”, de Llàtzer Garcia, es presenta a Cal Bolet

Aquest divendres a dos quarts de nou del vespre continua la programació professional de teatre a Cal Bolet amb L’última nit del món.

L’última nit del món parteix de relats breus de tres dels millors escriptors del gènere: Richard Matheson, Charles Beaumont i Ray Bradbury. Tots ells van contribuir a la sèrie de Serling oferint les seves millors fantasies i parlant de les més grans pors de l’home que encara ara són absolutament vigents.

Aquesta temporada Flyhard Produccions ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca per treballar conjuntament amb el teatre Cal Bolet la dinamització de la producció i la creació teatral, el treball conjunt i participatiu amb les escoles i entitats vinculades amb el teatre i l’aprofundiment en la recerca de nous públics, posant especial interès en atraure el sector jove al teatre.

Emmarcat en aquest acord de col·laboració la productora Flyhard va fer una estada tècnica al Teatre Cal Bolet per preparar la gira de L’última nit del món  els dies 30 i 31 de març passat.  Aprofitant l’estada tècnica es va fer un assaig obert en el que van participar una vintena de persones titulars del Carnet d’Amic de Cal Bolet i l’Auditori.

Comentaris

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: