Dissabte, 21 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La previsió de preinscripcions a Olèrdola es compleix a Moja, però no a Sant Pere Molanta

La previsió de preinscripcions a Olèrdola es compleix a Moja, però no a Sant Pere Molanta

A l’escola bressol Gotims de Moja s’han assolit les previsions, però a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta les preinscripcions estan per sota de les expectatives.

La preinscripció a les escoles bressol municipals d’Olèrdola es tancava divendres i ha deixat dades desiguals.
A l’escola Gotims s’ofertaven tres grups. Ja s’apuntava durant el període de preinscripcions que seria molt difícil de disposar de les 5 inscripcions mínimes per obrir l’aula de nadons. Durant la preinscripció només s’ha sol·licitat 1 plaça de les 8 ofertades, però s’espera que en els propers mesos la xifra es pugui anar incrementant. L’aula d’1 a 2 anys compta amb 10 preinscripcions noves, que sumats als dos infants que promocionen, permeten cobrir 12 de les 13 places del grup. A l’aula de 2 a 3 anys la situació és similar. Les quatre noves preinscripcions permeten cobrir 17 de les 18 places del grup.
A Sant Pere Molanta el balanç que es pot fer del període és sensiblement diferent. Només s’han confirmat 2 preinscripcions noves, deixant el grup mixt amb 8 places cobertes de les 13 possibles. La directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo, explica que dies abans de l’inici del període de preinscripcions havien estat forces les famílies interessades en obtenir plaça a Sant Pere Molanta, però finalment no l’han formalitzat perquè estan pendents en alguns casos de circumstàncies laborals. Des de les escoles bressol d’Olèrdola es creu que en els popers mesos es podran incrementar les 8 places confirmades ara en el grup mixt de l’escola bressol El Pàmpol.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
L'estimada immortal
Edvard Grieg (1843-1907) - El gran compositor i folklorista noruec
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón

Penedès Televisió

04:30
Esport base
Xamba - Jesuites Casp (bàsquet infantil)
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Jacint Verdaguer B (St Sadurní) - Alt Foix A (St. Martí Sarroca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: